Meniu

0

0 RON

Confidentialitate

Datele dumneavoastră
 

VICSAL PRODCOM colectează și prelucrează date cu caracter personal, conform dispozițiilor Regulamentului U.E. 679/2016, în cazul în care vă înregistrați cu un cont pe site-ul nostru, când plasați o comandă pe site fără a vă înregistra cu un cont sau telefonic. Datele sunt securizate și sunt transmise doar către firmele de curierat cu care colaborăm. Transferul datelor către colaboratorii noștri este securizat.

 

Datele nu pot fi transferate fără acordul dumneavoastră către alți terți și nu sunt făcute publice.
 

Datele utilizate
 

Datele colectate și prelucrate de AutoVicsal sunt: nume, prenume, număr de telefon, adresă de email, adresă de livrare, CNP, seria CI, cont bancar și seria șasiului auomobilului.
 

Scopul utilizării datelor
 

Servicii de vânzare
 

Nume și prenume - pentru a vă identifica.
Număr de telefon - pentru a vă contacta pentru confirmarea comenzii, pentru a vă oferi detalii cu privire la comandă, pentru a vă contacta în momentul în care comanda este completă sau este în curs de expediere către dumneavoastră.

Adresă de email - pentru a vă trimite informații adiționale despre comanda și ca alternativă în cazul în care nu vă putem contacta la numărul de telefon furnizat.
Adresă de livrare - pentru a vă livra produsele prin intermediul companiilor de curierat partenere.
CNP/seria și numărul buletinului/cărții de identitate - pentru facturare si servicii post vânzare (retururi, garanții)
Cont bancar - pentru a vă returna contravaloarea unui eventual retur.
Seria de șasiu a automobilului - pentru identificarea corecta a reperelor comandate online. 

 

Campanii de marketing

 

Newsletter
 

Adresa de email - pentru a vă transmite informații despre oferte speciale și campanii adresate clientilor.

 

Stocarea datelor

 

Datele dumneavoastră vor fi stocate într-o bază de date internă, securizată. Datele vor fi păstrate pe o perioadă de x ani pentru a stoca istoricul comenzilor dumneavoastră, pentru a vă transmite oferte sau informații legate de produsele pe care le comercializăm.

Drepturile clientului

 

Dreptul la acces - Aveți dreptul de a accesa datele pe care ni le-ați furnizat, de a primi informații suplimentare cu privire la datele respective și la modul și/sau scopul prelucrării lor.
Dreptul de a restructiona prelurarea datelor - Aveți dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor furnizate. Orice solicitare de acest gen va avea un impact asupra modului în care prelucrăm comanda dumneavoastră.

Dreptul la rectificare - Aveți dreptul de a rectifica datele incorecte sau să completați datele existente, fie prin intermediul contului creat pe site, fie printr-un mail la magazin@autovicsal.ro.
Dreptul de a fi șters din baza de date - Aveți dreptul de a cere stergerea datelor cu caracter personal furnizate (cu exceptia situatiilor in care stocarea datelor cu caracter personal are un temei legal. De asemenea, aveți la dispoziție opțiunea de ștergere a contului.
Dreptul la opozitie - Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal pentru motive întemeiate și legitime. Excepție făcând prelucrarea în scopul furnizării de servicii de marketing direct. În acest caz, vă puteți opune oricând în mod gratuit și fără vreo justificare.

 

Contact
 

Vă puteti exercita oricare din drepturile menționate mai sus, înaintându-ne o solicitare scrisă prin intermediul formularului de contact de pe site sau trimițând o solicitare la magazin@autovicsal.ro.